Butler's Choice

Historien bag Butler's Choice A/S

Med små midler, men stor kærlighed til fisk og skaldyr, begyndte Jacob Stokkebye i 1997 med at importere fisk og skaldyr fra udviklingslande. Og dét med stort fokus på alle led fra vand til bord.

Med 10 års solid erfaring fra restaurationsbranchen og  stor motivation for at starte en ny epoke inden for import af fisk og skaldyr, gik Jacob Stokkebye i gang. Målet var at løfte kvalitet og ansvarlighed på produkterne til supermarkedskæderne - og det var der brug for.
Udfordringen var og er stor, da 46% af al fisk og skaldyr som bliver konsumeret i verden i dag er opdrættet. I mange tilfælde opdrættes der under forhold som udfordrer både miljøet og produktionsmetoderne, så opgaven er stor.

I dag er Butler's Choice A/S en virksomhed i vækst.
Vi har 19 ansatte fordelt i Danmark, Vietnam og Indien.

Vores filosofi

For Butler's Choice A/S er det socialt ansvarlige og miljørigtige produkt lig med et kvalitetsprodukt. Og det har været grundfilosofien fra starten. Denne holdning håndhæves uden kompromis, som den vigtigste grundsten for firmaet.

Når alt kommer til alt, handler det ikke kun om forretning. Det er mindst ligeså vigtigt for os at gå foran med et godt eksempel – at gøre en forskel. Og vi mener – i al beskedenhed – at vi har gjort en forskel med de initiativer, vi har taget med vores sortiment under mærket Fair Fisk.